Vă rugăm să citiți cu foarte mare atenție acești ,,Termeni și Condiții de Utilizare”, denumiți în continuare și “Acordul” sau “Termeni de Utilizare”, înainte de a utiliza sau a beneficia de serviciile oferite de Asociaţia Grow and Know. Prezentul acord stabilește termenii legali și condițiile de utilizare a site-ului www.growandknow.ro , a plasării unei donații și a colaborării dintre asociație și beneficiari.

Site-ul www.growandknow.ro este creat și administrat de Asociația Asociaţia Grow and Know, identificată prin CUI: 42667094, având sediul social în Sat Slon, Nr. 289, Com. Cerașu, Jud. Prahova. Acest site web este o platformă de informare și de strângere de fonduri, utilizată doar de către Asociaţia Grow and Know, prin care derulează campanii de strângere de fonduri, unde dorim să oferim tuturor copiilor din mediul rural șansa de a-și atinge potențialul prin accesul la o educație modernă, bazată pe nevoile de dezvoltare ale fiecărui copil.

Conținutul site-ului

Platforma www.growandknow.ro conține texte și rapoarte proprii sau materiale informative realizate cu sprijinul partenerilor Asociației Grow and Know.

Conținutul platformei www.growandknow.ro este prezentat cu bună credință. Fiecare utilizator accesează conținutul platformei pe propria răspundere, iar Asociaţia Grow and Know nu poate fi considerată vinovată pentru nicio urmare negativă ce ar putea rezulta din uz. Accesarea platformei www.growandknow.ro este permisă persoanelor de orice vârstă. Nu ne asumăm responsabilitatea donațiilor efectuate de persoane sub vârsta de 18 ani.

Conținutul acestui site web (text, imagini, material video existent pe site și în codurile de programare) sunt proprietatea intelectuală a Asociaţiei Grow and Know și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Aceste materiale pot fi copiate sau reproduse numai cu menționarea Asociaţia Grow and Know. Persoanele care observă încălcarea acestor reguli pe site sunt rugate să ne informeze la adresa de email contact@growandknow.ro

Acceptarea termenilor

Orice accesare a platformei www.growandknow.ro va fi considerată, acceptarea acestor Termeni și Condiții.

Asociația își rezervă dreptul, la propria discreție, să modifice sau să înlocuiască acești ,,Termeni și Condiții” prin postarea termenilor actualizați pe site. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic Termenii și Condițiile de Utilizare pentru eventualele modificări, iar utilizarea în continuare reprezintă acceptarea acestor modificări.

Asociația își rezervă dreptul unilateral și discreționar de a modifica, suspenda sau întrerupe Serviciul în orice moment.