Mai avem mai puțîn de 20 de zile până la evenimentul Brașov Heroes, momentul potrivit să cunoaștem cel de-al doilea ambasador al proiectului nostru: Play.Grow.Know, proiect prin care ne dorim să amenajăm un loc de joacă în curtea grădiniței Crizbav. Andreea Brezean, medic, susținător al proiectului nostru de anul trecut, care a făcut un “upgrade”, acceptând noua postură, cea de ambasador. Îi mulțumim tare tare mult pentru sprijin și vă invităm să citiți răspunsurile la întrebările pe care i le-am adresat:

1. Spune-ne puțin despre tine. Cine este Andreea Brezean?

Servus! Sunt Andreea, lucrez ca medic la camera de gardă, iubesc adrenalina, diversitatea cazurilor medicale întâlnite și cel mai important: să ajut oamenii. Sunt o fire sociabilă, altruistă, un pic cam rebelă, iubesc animalele și îmi place shopping-ul :)) . Am o pisică și doi căței care îmi aduc multă bucurie. Îmi place să vizitez locuri noi, să mă plimb în natură, în special pe malul lacului Rotbav-locul care mă încarcă de energie pozitivă.

2. Ce te-a determinat să accepți să fii ambasadorul proiectului nostru?

Am ales sa fiu ambasador pentru proiectul Play.Grow.Know, pentru ca îmi place ideea de a ajuta preșcolarii de la sat. În plus, satul Crizbav este satul natal al străbunicii mele; lucru care ma face sa lupt cu mai mult interes pentru acești copii.

3. De ce ai considerat importantă intervenția pe care dorim să o facem în educația beneficiarilor nostri, preșcolarii din Crizbav?

Educația începe din copilărie, în primul rând din “cei 7ani de acasă” dar și din grădiniță! Copii de la sat nu trebuie să fie marginalizați de societate, iar acest proiect este o șansă în plus pentru beneficiari, să crească și să se dezvolte frumos.

4. Povestește-ne o amintire legată de un loc de joacă. Cum a fost „pe vremea ta”?

Eu am făcut grădinița în Triaj. Țin minte că eram fascinată de ora cu diafilme și povestea lui broscuței Oachi. Locul meu de joacă preferat era în spatele blocului, un loc cu tobogan, leagăne, masă de ping-pong, teren de baschet (unde ne plăcea să jucăm “obligatea”). Am fost un copil fericit, aveam unde să îmi consum energia.

5. Iți era cunoscut evenimentul Brașov Heroes anterior ediției de anul acesta? Ce zici de implicarea comunității brașovene în susținerea proiectelor înscrise?

Da, îl cunosc de vreo 3 ani. Am asigurat asistență medicală în cadrul evenimentului :). Nu am alergat niciodată la vreun maraton, dar sunt dispusă să încerc, mai ales daca e vorba de o cauza caritabila. Brașovenii sunt calzi , solidari în a face lucruri frumoase și îi încurajez să participe și anul acesta la Heroes!

6. Ai un îndemn pentru alergătorii/donatorii din acest an?

Copii sunt viitorul nostru, este responsabilitatea noastă, a adulților, de a face tot ce putem pentru a-i ajuta să crească frumos! Copii de la sat au nevoie de noi! “Dar din dar se face rai” Donează sau aleargă pentru copii din Crizbav.