Suntem norocoși și anul acesta, avem oameni minunați care au ales să-și dedice timpul și resursele pentru a susține proiectul pe care l-am înscris la Brașov Heroes, proiectul nostru: Play.Grow.Know.

În 2020 am ales să-i prezentăm cu câte un mini-interviu pe blog, cu scopul de a-i cunoaște și voi, de a cunoaște motivația lor, de ce au ales să susțină proiectul nostru, în speranță că vor inspira să-i urmați :).

Începem deci un mini-serial pe blog, cu Flavia Florean, ambasador Grow and Know pentru al doilea an, susținător deja tradițional al proiectelor noastre din mediul rural. Înainte de a-i da cuvântul, îi mulțumim tare tare mult pentru că ne spriijnă și în 2021.

1. Spune-ne puțin despre tine. Cine este Flavia Florean?

Am terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și momentan lucrez într-o corporație, pe partea de conformitate. Mă descriu ca fiind o persoană activă și timidă, cu o răbdare ieșită din comun pentru orașul în care locuiesc și cu o pasiune pentru ciocolata de calitate. Bineînțeles, sunt omul care nu refuza o pizza bună sau o porție delicioasă de paste.

2. Ești, pentru al doilea an consecutiv, ambasadorul Grow and Know la Heroes. Cum a fost pentru tine ediția de anul trecut?

Ediția 2020 a fost puțin atipică. Am simțit din plin efectele pandemiei și mă bucur că acum se organizează live evenimentul și ne putem cunoaște cu toții. Fiecare experiență este unică, într-adevăr, însă cursele individuale virtuale par mai degrabă antrenamente. Îmi este dor de forfota de dinaintea cursei, de muzică, de încurajări și de voia bună care există mereu în preajma acestor evenimente.

3. De ce ai considerat importantă intervenția pe care dorim să o facem anul acesta pentru preșcolarii din Crizbav?

Am fost un copil timid și am simțit că joaca m-a făcut să evoluez, pe de o parte. Pe de altă parte, mi se pare complicat să îmi imaginez că în 2021 există copii care merg la grădiniță și nu au locuri unde să se joace. Din puținele mele amintiri legate de grădiniță, recunosc că printre primele lucruri care îmi vin în minte sunt hintele colorate, popicele și groapa de nisip accesorizată cu tot felul de elemente colorate. Nu îmi pot imagina o copilărie fară jucării și un spațiu destinat socializării.

4. Povestește-ne o amintire legată de un loc de joacă. Cum a fost „pe vremea ta”?

Îmi amintesc destul de bine parcul din orașul în care m-am născut. Asta pentru că și acum, după 30 ani, mi se pare aproape neschimbat. Îmi amintesc cum scârțăiau hintele și cum îmi miroseau mâinile de la metalul vopsit. Însă nu îmi este străină nici groapa de nisip de pe stradă și toate mâncărurile pe care le pregăteam încă de atunci cu frunze, nisip și apă.

5.  Cum ți s-a părut implicarea comunității anul trecut? Și ce crezi că va fi diferit anul acesta, pe lângă alergarea „offline”?

Au fost foarte multe persoane care s-au implicat anul trecut. Mă bucur că am alături persoane care doresc să participe la astfel de activități. În același timp, recunosc că am emoții de fiecare dată când văd că trebuie să strâng bani. Stiu, nu îi strâng pentru mine, însă oamenii trebuie să se identifice cu o anumită cauză pentru a se implica. Cred că e important să ne ajutăm reciproc și să încercam să facem lucruri frumoase împreună. Nu stiu dacă va fi ceva diferit. Eu, una, sper să fie privit evenimentul cu și mai mult entuziasm, mai ales că lumea a văzut faptul că lucrurile pot prinde un contur chiar frumos datorită donațiilor.

6.  Ai un îndemn pentru alergătorii/donatorii din acest an?

Alergătorii să nu uite să se hidrateze, iar donatorii să ne încurajeze!

Aici va puteti inscrie ca alergatori sau puteti dona pentru proiectul nostru!