Dacă ne-ar întreba cineva cum se măsoară succesul unui proiect 📊, noi am spune ca se măsoară în oamenii faini care au crezut în inițiativa noastră. ❤️

Ambasadorii nostri fain au decis să aloce timp și efort pentru a aduna fondurile necesare pentru cele 5 grupe de grădi din Crizbav și Cutus.

Continuam mini seria noastră de interviuri cu Alina 😍 și profitam de ocazie să-i mulțumim tare încă o dată pentru toată susținerea.

1. Spune-ne putin despre tine. Cine este Alina Hlipcă-Radovici?

Bună! Eu sunt Alina Hlipcă-Radovici. Strateg, marketer și fondator al agenției de marketing pe care o cresc zi de zi.

Sunt și fondatoarea unei comunități fantastice dedicate femeilor antreprenor, dar nu numai, din România și Diaspora cu denumirea MarkeTales – Comunitatea femeilor cu povești magice.

Am o mulțime de alte pălării, dar ce e sigur este că îmi doresc să fiu un nucleu care generează contribuție și inspirație în orice moment pentru cei din jurul meu.

Parte din misiunea mea este să conectez oamenii. Să îi sprijin să ajungă mai aproape de visele lor, folosind resursele și puterea interioară, dar și prin puterea comunității.

Aleg să pun în spațiul meu permanent și în toate activitățile valori precum autenticitate, abundență, contribuție și armonie.

2. Ce te-a determinat sa accepti sa fii ambasadorul proiectului nostru?

Întotdeauna am pus preț pe educație. Consider că avem nevoie de adulți echilibrați, care să creeze lucruri mărețe, iar copiii sunt cheia, sunt punctul de plecare.

În plus, atunci când știu că pot sprijini pe cineva, scopul lor devine și scopul meu. Vocea lor, devine a mea. Iar cu asociația Asociația Grow&Know și proiectul pentru o educație modernă am rezonat încă din prima clipă! Mi-aduce aminte de un moment tare drag al vieții mele.

3. De ce ai considerat importanta interventia pe care dorim sa o facem in educatia beneficiarilor nostri, prescolarii din Crizbav?

Consider că o educație armonioasă începe de la o vârstă fragedă și că important să le oferim copiilor acces la o educație modernă, actuală, raportată la zilel noastre, care să îi ajute să se dezvolte și să atingă standardele actuale, indiferent de situația lor sau de mediul din care provin.

4. Ce-ti mai amintesti de cand ai fost la gradinita, cum a fost pentru tine?

Îmi amintesc că atunci când eram la grădiniță abia așteptam să ajung acasă să petrec timp cu familia și invers! Desigur că iarba părea mai verde de cealaltă parte a gardului.

Lăsând gluma la o parte, grădinița cred că a fost perioada care mi-a deschis mintea către… nu i-aș spune neapărat networking, ci mai degrabă ce înseamnă să îți găsești oamenii pe care simți să îi ai alături. Esența vieii cred eu că se află acolo, printre copii, chicote, jucării împărțite și cântecele vesele.

Cel mai mult mi-a plăcut la grădiniță faptul că eram toți ca o mică familie care învăța împreună și că fiecare zi era o aventură.

5. Iti era cunoscut evenimentul Brasov Heroes anterior editiei de anul acesta? Ce zici de implicarea comunitatii in sustinerea proiectelor inscrise?

Acum câțiva ani, înainte de accidentul meu cu bicicleta, a fost aproape să mă înscriu la una dintre curse.

Mi se pare fascinantă comunitatea și implicarea de care dă dovadă. Este un lucru mare ca oamenii să se strângă laolaltă pentru a-i ajuta și pe ceilalți, fie ei tineri, bătrâni, chiar patrupezi.

Sunt de părere că Brașov Heroes este un proiect care ajută nu numai proiectele înscrise, ci și comunitatea brașoveană. Realizează o punte între oamenii de bine și îi determină an după an să se implice activ pentru a face o transformare în viața celor care au nevoie.

6. Ai un indemn pentru alergatorii/donatorii din acest an?

Setează-ți intenția, do the work și nu uita să te distrezi în proces!

Pagina Alinei este aici. Ii multumim foarte mult pentru ca a ales sa sprijine proiectul nostru!