Avem parte de ambasadori minunati in campania noastra pentru Brasov Heroes, oameni implicati in comunitatea din care fac parte si care isi depasesc limitele pentru a schimba viata oamenilor din jurul lor.

Asa ca am zis ca ar fi tare fain sa ii si cunoastem mai bine intr-o serie de mini interviuri dedicate lor! Incepem astazi cu Simona.

1. Spune-ne putin despre tine. Cine este Simona Ciuraru?

Salut! Sunt ghid de turism și manager de proiecte culturale pe tușă, copywriter activ și om care nu a alergat în viața lui la un maraton.

Sunt Simona, îmi place înghețata de ciocolată, ador să stau la soare și uneori îmi place să gătesc.

Sunt Simona, călătoresc în timp, cred în oameni și uneori duc gunoiul.

Sunt Simona, iubită, soră, prietenă, mătușă, colegă, fiică.

Sunt Simona, îmi plac oamenii curioși, îi respect pe cei corecți și uneori sunt curajoasă.

Sunt Simona, râd mult la glumele mele, iubesc să citesc și uneori sunt o bună ascultătoare.

2. Ce te-a determinat sa accepti sa fii ambasadorul proiectului nostru?

Am acceptat cu bucurie invitația de a fi ambasador pentru Asociația Grow&Know. Cheia stă în educația timpurie, iar noi suntem cei care putem acorda o șansă copiiilor din mediul rural. Dar pe scurt, cred că dacă poți să ajuți, nu ai cum să întorci spatele. Sunt onorată să duc mesajul vostru mai departe!

3. De ce ai considerat importanta interventia pe care dorim sa o facem in educatia beneficiarilor nostril, prescolarii din Crizbav?

Pentru că știu despre diferențele între o grădiniță de la stat și una de la privat, iar cele din mediul rural sunt cu mult în urmă față de ceea ce ar fi necesar. Cred că centrele de știință Grow&Know sunt bine-gândite, utile și rezolvă problema materialelor didactice adecvate.

4. Ce-ti mai amintesti de cand ai fost la gradinita, cum a fost pentru tine?

HaHa! Țin minte că mergeam cu sora mea, că una dintre noi adormea destul de des la ore și că prima mea „poezie” la serbare a fost o ghicitoare:„Cum împarți 3 mere la 2 copii?”.

5. Iti era cunoscut evenimentul Brasov Heroes anterior editiei de anul acesta? Ce zici de implicarea comunitatii in sustinerea proiectelor inscrise?

Brașovenii sunt mega cool și inimoși. Știam de eveniment, mi se pare o super idee, nu am alergat și nici nu am fost ambasador până acum, dar este impresionantă susținerea și implicarea oamenilor din comunitate. #onlylove, people of Brașov!

6. Ai un indemn pentru alergatorii/donatorii din acest an?

În primul rând le mulțumesc și îi felicit pentru fapta lor bună. În al doilea rând, dacă ești alergător, May the force be with you, dacă ești donator, May your karma return you the favor!

Pagina Simonei este aici. Noi, cei de la Grow and Know, ii multumim foarte mult pentru ca a ales sa sprijine proiectul nostru!