3,5%
din impozitul tău de venit

donatie 3,5% impozit de venit

doneaza impozitul de venit

donatii online impozitul tau pe venit

donatie pentru copii din zonele rurale

3,5% din impozitul tău pe venit poate schimba modul în care se face educația în mediul rural.

În grădinițele și școlile de la sate există o lipsă acută a materialelor didactice de bună calitate, uneori și o lipsă de informare și instruire a personalului didactic care să ajute copiii să își stimuleze creativitatea, individualitatea și spiritul independent. Sunt multe situațîi în care și clădirile școlilor sunt departe de a fi un mediu sănătos în care copiii să poată învață (clădiri vechi, pline de igrasie și mucegai, mobilier de proastă calitate, etc). Aceste lipsuri îi privează pe copii de ce este mai important pentru a crește armonios, de a avea încredere în ei și în potențialul lor uriaș.

Prin contribuția ta ne sprijini să aducem la viață viziunea noastră de a creea mediul în care fiecare copil va fi sprijinit să crească un adult independent, conectat cu oamenii din jurul lui și cu mediul din care face parte, cu respect pentru natură și tot ce îl înconjoară.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru dotarea școlilor și grădinițelor din mediul rural cu materiale de calitate și pentru a creea oportunități de învățare pentru cadrele didactice din zonă.

Redirecționează 3.5% pentru renovarea clădirilor în care funcționează școlile din mediul rural, astfel încât copiii să aibă șanse reale de a deveni adulți funcționali și membrii activi și implicați ai societății din care fac parte.

Cum trebuie să procedezi?

1

Descarcă formularul 230 cu datele Grow and Know.

2

Completează datele tale personale și semnează-l.

3

Pentru a-l depune, ai mai multe posibilități:

  • depune formularul online, prin Spaţiul Privat Virtual ANAF, sau
  • depune formularul la sediul ANAF de care aparţii, sau
  • trimite formularul în original către sediul Grow and Know: Asociţia Grow and Know, Sat Slon, Nr. 289, Comuna Cerașu, Judeţul Prahova.

4

Termenul limită este 25.05.2024

De asemenea, poți completa online pe platforma Redirecționează.ro

https://redirectioneaza.ro/asociatia-grow-and-know

Dacă ai nevoie de ajutor, ori lămuriri, scrie-ne un mesaj.