Copiii sunt oameni de stiinta in miniatura care cauta in permanenta sa descopere lumea care ii inconjoara. Sunt curiosi si cauta in permanenta sa isi explice cum functioneaza lucrurile, ce se intampla in natura, sa faca experimente si sa invete prin joc si practica.

UPDATE: Am inaugurat patru Centre de Stiinte, trei (#1, #2 si #3) la Gradinita cu Program Normal Slon (Prahova) si unul la Gradinita cu Program Normal Crizbav (Brasov). Doneaza pentru a ne ajuta sa ajungem in cat mai multe gradinite de la sat.

Prin crearea unui centru de stiinte in fiecare clasa vrem sa fim aproape de copiii nostri si sa le creem spatiul propice in care vor deprinde abilitati pe care le vor folosi toata viata : observarea, clasificarea, orientarea, comunicarea, dezvoltarea gandirii logice, intelegerea relatiilor dintre obiecte si fenomene, exersarea capacitatii de a rezolva probleme, ca si familiarizarea si aplicarea cunostintelor si deprinderilor matematice elementare sau a celor care privesc cunoasterea si intelegerea lumii vii.

In a doua jumatate a anului 2020 ne dorim sa infiintam in douazeci de grupe de gradinita din mediul rural cate un Centru de Stiinte Grow and Know- dupa centrul pilot, implementat in Slon, Judetul Prahova. Un astfel de centru va avea componentele si materiale din tabelul de mai jos.

Asa ca, avem nevoie de ajutorul tau! Doneaza si da vestea mai departe. Ne dorim sa adunam fondurile necesare pana in 15 decembrie, urmand ca implementarea si amenajarea sa o realizam pana in vacanta de Craciun.

Donatiile se pot realiza direct in contul asociatiei:

RO82BACX0000001988138001

Asociatia Grow and Know

Detalii plata: Donatie Centru de Stiinte

PS: daca iti e mai simplu sa donezi direct materiale (noi) sau daca ai orice alta idee sau sugestie, ne poti contacta pe canalul online care iti este cel mai la indemana: pagina de Facebook Grow And Know, pagina noastra de Instagram  sau pe mail: contact@growandknow.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *