Scopul Asociatiei Grow and Know este: “implementarea unor intiative si proiecte pentru a sprijini si sustine educatia in general, a copiilor prescolari si elevi in scoala primara din mediul rural sau zone defavorizate, in special.”

Pentru ca “Unde-s multi puterea creste” si pentru ca lista problemelor beneficiarilor nostri este (deseori) interminabila, avem nevoie de cat mai multe voci, cat mai multe minti si cat mai multe maini, care sa ne ajute.

Al doilea proiect pe care vrem sa-l implementam, dupa Centrul de Stiinte, este 100 for Grow and Know, cu obiectivul de a reuni si mobiliza 100 de sustinatori/voluntari/donatori/beneficiari/oameni minunati, cu ajutorul carora sa avem un impact cat mai mare in viata copiiilor.

Cum functioneaza? Pe baza inscrierii prin formularul de mai jos, te poti inscrie in Clubul 100 for Grow and Know. Membrul clubului se angajeaza sa doneze 50 de lei lunar (donatie recomandata, nu mandatorie, in functie de posibilitatile fiecaruia) catre Grow and Know si va primi urmatoarele beneficii:

  • Acces in Clubul Grow and Know si in platforma dedicata in care poate interactiona cu colegii de club (si din Grow and Know).
  • Acces in exclusivitate la noutatile Grow and Know si acces prioritar ca voluntar la activitatile asociatiei.
  • Dreptul si posibilitatea de a semnala nevoi identificate in orice localitate din tara si de a propune si initia proiecte sau initiative pentru a adresa nevoile identificate.
  • Posibilitatea de a se implica direct in activitatile asociatiei: prin coordonarea unor sarcini, activitati sau chiar intregi “domenii” de activitate: fundraising, web-design, project management, coordonare voluntari, etc.
  • Participarea la evenimentul anual: Gala 100 for Grow and Know- pe care ne dorim sa-l avem la final de 2020 (daca vom putea in contextul dat), cand vom evalua, sarbatori activitatea asociatiei si a trasa directiile pentru viitor.
  • Demonstrat prin multiple studii: mai multa fericire, dupa faptele bune efectuate 🙂

Daca te-am convins, hai alaturi de noi, prin completarea formularului de mai jos, urmand sa primesti in scurt timp detalii, pe mail:

Am citit termenii si conditiile privind confidentialitatea si GDPR.