Am pornit la drum in campania de Craciun 2021 cu gandul de a ajunge la 500 de copii care au scris o scrisoare catre Mos Craciun, copii din cele doua judete in care ne desfasuram activitatea: Prahova si Brasov. Era o crestere exponentiala vs anul anterior, cand 120 de copii primisera cadou (unii pentru prima data) de la Mos Craciun.

Stiam ca o sa fie dificil, dar si ca fiecare cadou livrat ne va aduce zambete si bucurie care merita orice efort. Nu a fost usor, in primul rand pentru ca echipa noastra inimoasa nu e asa de mare (suntem doar 4), apoi pentru ca puteam sa ne organizam mai bine, sa avem un flow mai automatizat, dar si pentru ca 48 dintre donatorii care au ales o scrisoare nu au trimis cadoul in timp util.

Chiar si asa, in final, cu ajutorul a 566 de donatori persoane fizice si cu sprijinul primit de la Optima Solutions SRL, Mazars Romania, ASKO Group si Storyline Media, am reusit sa ajungem cu un cadou la 657 de copii din noua localitati (Holbav si Budila din judetul Brasov, Cerasu, Slon, Gresia, Izvoare, Starchiojd, Valea Borului si Nucsoara din Judetul Prahova).

Am primit astfel peste 650 de zambete diferite- (pe unele le vedeti mai jos intr-o mica selectie de poze). Aceasta campanie ne-a adus mai aproape de comunitate, atat de beneficiari, dar mai ales aproape de donatori (unii vechi, altii noi). Am fost coplesiti de raspunsul celor care ne-au sustinut in aceasta campanie si ne-am dori sa fie asa la oricare dintre initiativele noastre. Cifrele din social media confirma, a fost cea mai de succes campanie din cele pe care le-am desfasurat pana acum: peste 7000 de interactiuni si reach organic de peste 63000 de persoane.

Tare ne-am bucurat ca am avut atat de multi oameni de bine alaturi de noi. Multumim donatorilor, multumim partenerilor din scolile si gradinitele cu care am lucrat, multumim voluntarilor si firmelor care ne-au dat o mana de ajutor sa putem incheia cu mare succes aceasta campanie. 120…657… la anul 1000-1500? Ramane de vazut, insa cu oamenii pe care deja ii avem langa noi, nimic nu e imposibil.