We did it again. Anul trecut, am inscris la Brasov Heroes proiectul Centrul de Stiinte Grow and Know, primul nostru proiect inscris la un call de finantare si am reusit sa dotam 11 grupe de gradinita cu un Centru de Stiinte, cu sprijinul donatorilor si al alegatorilor.

Cand am fost la gradinita din Crizbav, partenerul principal in acel proiect, ne-a ramas in minte curtea gradinitei. Nu arata ca alte gradinite pe care le-am vazut, unde, de obicei, exista intr-un colt macar, un leagan, un balansoar sau o groapa cu nisip, un loc unde gradinitarii sa se poata juca, parte din procesul lor de invatare.

Multe probleme mai sunt in educatia de la sat. Le vedem, dar incercam sa le luam pe rand, una cate una si sa le rezolvam. Astfel, scopul proiectul nostru: Play.Grow.Know este dotarea si amenajarea unui loc de joaca, cu toate cele necesare. Ne gandim cel putin la elementele de mai jos:

  • Ansamblu loc joaca: cadru lemn si tobogan fibra de sticla: 2-6 ani
  • Balansoar pe arc- avion: 2-6 ani,
  • Balansoar 2 locuri: 3-7 ani ,
  • Echipament de joaca- pod mobil lemn/sfoara 3-12 ani.

Beneficiarii directi ai proiectului sunt cei 60 de prescolari care vor reveni la gradi peste o luna, insa numarul lor este mult mai mare, avand in vedere ca locul de joaca va fi folosit multi ani de acum inainte. In final, comunitatea intreaga poate fi considerata beneficiar, deoarece in acest moment nu exista niciun loc de joaca in toata comuna Crizbav.


 

CUM NE POTI AJUTA?

Daca esti “pe persoana fizica“:


 

Daca reprezinti o companie:

Sau vrei sa-ti implici colegii si firma unde lucrezi (pentru detalii aici, va rugam sa ne contactati):

  • Alege sa sustii proiectul nostru, printr-un contract de sponsorizare.
  • Convinge-ti colegii sa se inscrie ca alergatori, prin compania voastra.
  • Alege sa sustii evenimentul, cu un pachet de promovare/branding.

Incheiem prin a multumi, in ordine: Fundatiei Comunitare Brasov, pentru a a avut incredere in proiectul nostru, Ambasadorilor nostri- pe care ii veti cunoaste cat de curand si voua, tuturor donatorilor si sustinatorilor nostri.