Cu mare bucurie anunțăm debutul unui nou parteneriat, intre Asociația Grow and Know și compania multinațională Majorel România, care se alătură eforturilor noastre pentru a îmbunătăți educația copiilor de la sate.

Let’s Cover a Lot of Ground este o inițiativa de suflet a angajaților Majorel, care vorbește în limbajul #FeelGood și care face parte din programul #MajorelCares. Beneficiari ai programului sunt cei aproape 2000 de elevi de la 10 școli din apropierea Brașovului, partenere în proiect.

Acțiunile din program se vor desfășura pe patru piloni, în perioada Septembrie- Decembrie 2021, cu scopul de a oferi o bază copiilor din mediile defavorizate:

1. #ReadyforSchool Odată cu începerea școlii, 1000 de elevi din ciclul primar vor primi un #MajorelBag cu rechizitele necesare pentru un start minunat în noul an. Am ajuns deja la școlile din Budila, Părău, Veneția de Sus și Veneția de Jos, iar luni vom ajunge și la elevii din școlile partenere din Județul Prahova (Slon, Cerașu, Drajna de Sus, Drajna de Jos și Ogretin).

2. #JoyToTheSchoolYards Bucuria din sala de clasă trebuie completată și cu cea din curtea școlii. Așa că, împreună cu voluntarii Majorel vom amenaja curțile din școlile partenere, la început de octombrie, plantând flori, arbuști și chiar pomi fructiferi.

3. #Let’sHaveFun În faza 3 a programului, tot cu ajutorul voluntarilor și a skill-urilor lor de limbă străină, vom desfășura ateliere interactive cu jocuri și activități creative, în limbile engleză, franceză și germană- în funcție de specificul fiecărei școli.

4. #AwesomeTeachers Nu uităm nici de profesorii parteneri, pentru că avem în școlile care ni s-au alăturat în proiect oameni minunați, dedicați și care, deseori, au provocări foarte mari în a-și desfășură activitatea, pe care le depășesc prin pasiune și dragostea pentru elevii lor. Vom organiza pentru ei ateliere pe tema Inteligenței emoționale, ateliere practice, pe care le-am mai desfășurat și cu alte ocazii, cu specialiști tot din cadrul Majorel Romania.

Mulțumim #Majorel, pentru încredere și pentru că susțineți educația din satele României.

Mulțumim #Voluntarilor, angajați ai companiei, pentru implicare și ajutorul neprețuit pe care ni-l oferă în desfășurarea programului.

Mulțumim și #Profesorilor din școlile partenere pentru deschidere și pentru ce fac in fiecare zi pentru elevii lor.

Zâmbetele și reacțiile copiilor de care ne-am bucurat când le-am dăruit rucsacul cu rechizite vi se datorează.

Noutăți despre proiect veți găsi pe paginile de Social Media ale Majorel Romania si Grow and Know.

Despre Majorel Romania

Este unul dintre principalii furnizori de BPO din lume. Proiectează și produce soluții personalizate pentru diferite tipuri de business-uri și acoperă o gamă largă de procese comerciale prin oferirea de servicii integrate.

Acestea includ toate serviciile legate de crearea și distribuirea produselor tipărite și a suporturilor de stocare digitală, gestionarea datelor, asistență pentru clienți, servicii CRM, gestionarea lanțului de aprovizionare, distribuție digitală și servicii financiare, și servicii IT personalizate. În momentul acesta, compania are patru sedii în România, la Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și București.

Despre Grow and Know

Asociatia Grow and Know este o organizatie non-guvernamentala cu initiative in sprijinul educatiei, mai ales in mediul rural. Misiunea Grow and Know: Sa oferim tuturor copiilor din mediul rural sansa de a-si atinge potentialul prin accesul la o educatie moderna, bazata pe nevoile de dezvoltare ale fiecarui copil.