A venit momentul cel mai asteptat din an la asociatie! Cu mare bucurie dam startul campaniei “Fii tu Mos Craciun” editia a IV-a!

Campania va aduce magia Craciunului si bucurie in inimile a 600 de copii cu varste intre 3 si 10 ani din comunitati defavorizate din mediu rural.

Cu ajutorul oamenilor de bine si a firmelor cu impact social in comunitate vrem sa aducem experienta minunata a Craciunului si fericire in viata copiilor care il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun.

 

Copiii au scris scrisorile catre Mos, iar pentru multi dintre ei acesta este cel mai asteptat si pretuit cadou. Mare parte din copiii beneficiari vin din medii sarace, din familii cu posibilitati reduse, de aceea bucuria pe care o resimt cand primesc cadoul de la Mos este una pe care nu o putem descrie in cuvinte. Pozele cu zambetele lor pana la urechi si emotia din ochii lor vor vorbi de la sine.

Ca sa facem posibila comunicarea dintre Mos si copii, folosim ca deobicei  platforma „Fii Tu Mos Craciun – platforma dezvoltata de prietenii nostri de la Route95: https://fii-tu-mos-craciun.route95.ro/.

Daca te-ai decis sa devi Mos pentru unul dintre copiii nostri, uite ce trebuie sa faci ca sa ajungi in posesia scrisorii si sa trimiti cadoul catre copil:

  • In sectiunea “Scrisori catre Mos Craciun” avem toate cele 600 de scrisori, pe care le poti citi (emotiile si lacrimile sunt garantate ) pe indelete. Atunci cand ai gasit scrisoarea pe placul tau, dai click pe ea si pe “Vreau sa fiu Mos Craciun“.

  • Pentru a alege scrisoarea, este necesar sa introduci numele, adresa de mail, sa iti setezi parola. *Daca iei scrisoarea impreuna cu mai multi colegi de servicu ne ajuta sa treci si numele companiei la care lucrezi.
  • Apasa “Trimite” si gata! oficial esti Mos Craciun. Acum te poti loga cu datele introduse mai sus (click pe “Logare”- dreapta sus) si ai la dispozitie detaliile copilului (marimi, nume, scoala/gradinita, daca are frati sau nu), dar si instructiunile pentru trimitere colet (ce cumparam, cum ambalam, unde trimitem, etc).

De asememea, daca ai intrebari sau nevoie de clarificari suplimentare, poti folosi formularul de contact direct din contul tau. Cam atat, simplu ca buna ziua!

Iti multumim ca faci parte din această experiență minunată si ca vei aduce fericire în viața copiilor care așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun si care asa mare nevoie de aceasta bucurie in viata lor. Fiecare contribuție contează si oamenii de bine schimba vieti prin gesturi mici!

De asemenea, neaparat da un share, cu cat ajunge campania mai repede la mai multi oameni faini ca tine, cu atat vom putea sa crestem numarul beneficiarilor din comunitatile in care lucram. Iti multumim in numele a 600 de inimioare!