Cu bucurie dam startul campaniei “Fii tu Mos Craciun”, a treia editie, prin care 500 (minim) de copii din mediul rural isi vor primi cadoul ca raspuns la scrisoarea pe care- cu migala si speranta- au scris-o catre Mosul. Este proiectul cu cel mai mare numar de beneficiari, dar si cu cea mai mare fericire pe care o vedem in ochii celor mici, atunci cand se apuca sa despacheteze cadoul cu grija ambalat de Mos.

Campania de anul acesta vine cu mai multe noutati si cu o experienta mult mai buna- atat pentru donatori, cat si organizatoric, pentru mica noastra echipa.

Folosim platforma de anul trecut, dezvoltata de prietenii nostri de la Route95: https://fii-tu-mos-craciun.route95.ro/.

In sectiunea “Scrisori catre Mos Craciun” avem toate cele 500 de scrisori, pe care le puteti citi (pentru a va emotiona-garantat) pe indelete. Atunci cand ati gasit scrisoarea pe placul vostru, dati click pe ea si pe “Vreau sa fiu Mos Craciun“.

Pentru a alege scrisoarea, este necesar sa introduceti numele, adresa de mail, sa va alegeti o parola si sa treceti si numele companiei (in cazul in care sunteti mai multi colegi care participati la campanie).

Apasati “Trimite” si e gata, sunteti oficial Mos Craciun. Va logati apoi (click pe “Logare”- dreapta sus) si aveti la dispozitie detaliile copilului (marimi, nume, scoala/gradinita, daca are frati sau nu), dar si instructiunile pentru trimitere colet (ce cumparam, cum ambalam, unde trimitem, etc).

De asememea, daca ai intrebari sau nevoie de clarificari suplimentare, poti folosi formularul de contact direct din contul tau. Cam atat, simplu ca buna ziua!

Multumim foarte mult pentru ca sunteti alaturi de noi si de copiii nostri si in acest an si va tinem la curent cu noutati- urmariti paginile noastre de social media.

De asemenea, neaparat da un share, cu cat ajunge campania mai repede la mai multi oameni, cu atat vom putea sa mai adaugam copii si din alte comunitati in care lucram. Iti multumim in numele copiilor nostri!