20%
din impozitul pe profit

donatie 20% impozit pe profit

doneaza impozitul pe profit

donatii online impozit firme companii

donatie pentru copii din zonele rurale

20% din impozitul companiei tale poate schimba modul în care se face educația în mediul rural.

În grădinițele și școlile de la sate există o lipsă acută a materialelor didactice de bună calitate, uneori și o lipsă de informare și instruire a personalului didactic care să ajute copiii să își stimuleze creativitatea, individualitatea și spiritul independent. Sunt multe situațîi în care și clădirile școlilor sunt departe de a fi un mediu sănătos în care copiii să poată învață (clădiri vechi, pline de igrasie și mucegai, mobilier de proastă calitate, etc). Aceste lipsuri îi privează pe copii de ce este mai important pentru a crește armonios, de a avea încredere în ei și în potențialul lor uriaș.

Prin contribuția ta ne sprijini să aducem la viață viziunea noastră de a creea mediul în care fiecare copil va fi sprijinit să crească un adult independent, conectat cu oamenii din jurul lui și cu mediul din care face parte, cu respect pentru natură și tot ce îl înconjoară.

Conform Codului Fiscal 2015, cu modificările aduse prin legea 156/2019, o companie poate sponsoriza un ONG cu până la 20% din impozitul pe profit datorat statului – în limita a 75% din cifra de afaceri, suma fiind deductibilă – impozitul se diminuează cu suma sponsorizată.

Noi am pornit la drum cu misiunea de a îmbunătăți condițiile în școlile și grădinițele de la sat, de a oferi o șansă egală oricărui copil. Nu putem face asta fără tine!

DE REȚINUT! Sponsorizările către ONG-uri nu cresc cheltuielile companiilor!

Cum trebuie să procedezi?

1

Descarcă Contractul de Sponsorizare.

2

Completează datele companiei tale și semnează-l.

3

Trimite-ţi formularul la adresa de e-mail:

contact@growandknow.ro

4

Compleatează Declarația 107 și să o depui până la data de 25 ianuarie 2023.