Raspunsul minunat pe care l-am primit la Brasov Heroes #7 din partea alergatorilor si donatorilor nostri (105 donatori, 59 de alergatori si suma totala de 15314.13 lei pe care am primit-o in urma proiectului) ne-a permis sa dublam numarul de Centre de Stiinte Grow and Know pe care ni le propusesem initial.

In loc de cele 5 pe care urma sa le implementam la cele doua gradinite din Crizbav si Cutus, cu ajutorul Bio-Circle Romania si al donatorilor individuali ajungem sa dotam 11 grupe de gradinita cu materiale necesare activitatilor de zi cu zi, activitati interesante, noi si captivante, menite sa dezvolte creativitatea, comunicarea si abilitatile prescolarilor.

Vineri, 27 noiembrie, a venit randul celor trei centre din Tara Fagarasului: Gradinitele cu Program Normal din Parau, Venetia de Jos si Venetia de Sus.

65 de prescolari din cele trei gradinite se vor putea bucura (in momentul reluarii activitatii in clasa) de materialele didactice din cele trei centre, in valoare totala de aproximativ 5400 de lei.

Prin crearea unui centru de stiinte in fiecare clasa vrem sa fim aproape de copiii nostri si sa le creem spatiul propice in care vor deprinde abilitati pe care le vor folosi toata viata : observarea, clasificarea, orientarea, comunicarea, dezvoltarea gandirii logice, intelegerea relatiilor dintre obiecte si fenomene, exersarea capacitatii de a rezolva probleme, ca si familiarizarea si aplicarea cunostintelor si deprinderilor matematice elementare sau a celor care privesc cunoasterea si intelegerea lumii vii.

Ajungem astfel la patru Centre inaugurate prin Brasov Heroes #7, cu inca sapte in curs de implementare. Multumim pe aceasta cale donatorilor si alergatorilor implicati in proiect, Fundatiei Comunitare Brasov si Bio-Circle Romania.

Multumiri speciale si pentru doamna educatoare Monica Urian, ajutorul nostru de la fata locului.

Vom incheia anul cu 14 Centre de Stiinte inaugurate, daca vrei sa ne sprijini initiativa de a ajunge la cat mai multi copii din mediul rural, doneaza- mai multe detalii, in pagina proiectului.