Update de iarna in proiectul nostru inscris la Brasov Heroes– Centrul de Stiinte Grow and Know Crizbav. 105 donatori si 59 de alergatori au contribuit la succesul acestuia, suma obtinuta in urma campaniei fiind de 15314.134 lei.

Chiar daca a fost primul nostru proiect inscris la Heroes si de fapt, primul nostru proiect adresat publicului larg, raspunsul din partea comunitatii a fost minunat. Ne-am propus sa inauguram cinci Centre de Stiinte, trei in Crizbav si doua la Gradinita din Cutus, apartinand de aceeasi comuna, ca raspuns la nevoia pe care am identificat-o la gradinita din Slon, atunci cand am pornit proiectul, nevoie pe care am intalnit-o in foarte multe localitati din mediul rural, printre care si cele doua despre care vom vorbi astazi.

Dupa primul Centru din Crizbav, donat integral de compania Bio-Circle Romania, am livrat astazi si celelalte patru centre, materiale didactice noi noute, in valoare totala de 7088 RON. Doua la Gradinita cu Program Normal Crizbav (grupa mica si grupa de limba maghiara) si doua la Gradinita cu Program Normal Cutus.

Chiar daca, din pacate, momentan copiii nu se vor bucura de ele, materialele asteapta cuminti revenirea la activitatea in-class, unde speram sa revenim in cel mai scurt timp posibil. Copiii si educatorii sunt mult mai nerabdatori sa se incheie aceasta perioada.

Iata ca am ajuns astazi la opt centre finalizate, din cele 11 pe care vom reusi sa la inauguram, datorita voua! Raman pe lista noastra inca trei grupe de gradinita -dupa vacanta de iarna- si o sesiune de formare/schimb de experienta pentru educatorii implicati in proiect.

Multumim partenerilor nostri din acest proiect: Fundatia Comunitara Brasov, Scoala Generala Crizbav si Bio-Circle Romania, precum si tuturor donatorilor, alergatorilor si sustinatorilor nostri.