În grădinițele și școlile din mediul rural există o lipsă acută a materialelor didactice de bună calitate, uneori și o lipsă de informare și instruire a personalului didactic care să ajute copiii să își stimuleze creativitatea, individualitatea și spiritul independent. Aceste lipsuri îi privează pe copii de ce este mai important pentru a crește armonios, a avea încredere în ei și în potențialul lor uriaș.

BRASOV HEROES reprezinta un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitatea locala, realizat in cadrul unei curse cu obstacole. Anul acesta, in mod atipic, dar la fel de atragator, Brasov Heroes este un mix de două concepte Saptamana Comunitatii, desfasurata in perioada 6-13 septembrie si Brașov Heroes Day, in data de 13 septembrie.

Ne bucuram ca in contextul actual organizatorii au reusit sa gaseasca o formula prin care sa se desfasoare evenimentul si ca am reusit sa inscriem si noi proiectul: “Centru de Stiinte Grow and Know Crizbav“. Prin fiecare Centru vom facilita accesul copiilor din cele două grădinițe din comuna Crizbav la spațiul propice în care vor deprinde abilități pe care le vor folosi toată viața: observarea, clasificarea, orientarea, comunicarea, dezvoltarea gândirii logice, înțelegerea relațiilor dintre obiecte și fenomene, exersarea capacității de a rezolva probleme, inclusiv familiarizarea și aplicarea cunoștințelor și deprinderilor matematice elementare sau a celor care privesc cunoașterea și înțelegerea lumii. Vom reduce astfel decalajul între grădinițele din mediul rural și cel urban și vom pune o cărămidă la dezvoltarea armonioasă a celor 90 de copii din cele cinci grupe de grădiniță.

Avem alaturi trei ambasadori care au crezut in proiectul nostru, pe care ii vom cunoaste in detaliu mai tarziu: SimonaAlina si Ioana. Le multumim din suflet pentru implicare si pasiunea pe care au adus-o contributie la proiectul nostru.

Ce ai de facut? Trei lucruri simple:

  1. Din pagina proiectului, te inscrii pentru a alerga pentru cauza noastra. Pe 13 septembrie alergi cati km ti-ai propus, unde vrei tu si urci poza in profilul de pe site. Fiecare km alergat va fi transformat de organizatori intr-o donatie de 10 lei. Astfel, daca alergi 10 km noi suntem mai aproape cu 100 de lei de obiectivul propus, 9200 lei.
  2. Daca nu prea poti sa alergi, dar si daca vrei sa contribui si tu personal, pe langa alergare, poti dona din aceeasi pagina. Fiecare centru ne costa 1800 de lei, asa ca, fiecare donatie conteaza, mica sau mare.
  3. Dupa ce ai trecut prin primii doi pasi, povesteste unui prieten despre cauza noastra si indeamna-l sa-i parcurga si el. Desigur, ajuta si un share pe Facebook sau Insta.