Dragă om de bine,

Iți mulțumim că ești alături de noi și pentru că te-ai implicat în proiectele pe care le-am derulat anul trecut.

În 2022 vrem să fim și mai aproape de beneficiarii noștri și de nevoile pe care le întâmpină zilnic când vine vorba de educația din mediul rural. Iar primul pas pe care ni-l propunem este să strângem împreună peste 500 de formulare de 3.5 din impozitul pe venit – adică undeva la 10.000 euro.

Acești bani vor fi folosiți în cel mai mare proiect Grow and Know de până acum – renovarea a 5 clase din Scoală Generala Slon, Prahova. Acest proiect are o evaluare inițială de 50000 euro, așa că fiecare formular în plus vă face diferență. Am decis să ne implicăm în acest proiect, pentru că lucrând aproape de personalul didactic și copiii de la aceasta scoală, am găsit oamenii super dedicați, care pun educația copiilor și starea lor de bine pe primul plan, deși au resurse materiale foarte limitate.Iar ca activitatea lor sa dea roade, au nevoie, in primul rand, de conditii normale (nu zicem moderne) si sanatoase in care sa isi desfasoare activitatea.

Sălile de clasă din Școala Generală Slon sunt intr-un stadiu avansat de degradare pentru că ultima dată au fost renovate acum aproape 50 de ani. Până anul trecut nu a existat un sistem de colectare a apelor pluviale, așa că, pereții și podelele sunt îmbibate cu igrasie și mucegai, toaletele nu functioneaza corespunzator etc.

În școala din Slon, sat clasificat ca fiind comunitate defavorizată, învață 250 de elevi. Problema este cunoscută la nivel local, iar autoritățile au reusit să renoveze două clase anul trecut- s-au curățat pereții până la tencuiala inițială, s-a turnat șapă și a fost înlocuită podeua veche etc. Mai sunt 5 clase care pot fi aduse la un nivel in care copiii pot invata fara sa existe riscul sa se imbolnaveasca sau chiar sa se accidenteze ( pentru ca unele podele prezinta denivelari etc).

Așa că te rugăm să fii încă o dată aproape de noi, de cei 250 de copiii din scoală și de oamenii faini care îi ajuta să devină oameni care vor avea un cuvânt de spus în sociatate, nu analfabeți funcționali. Ajută-ne să le oferim șansă la un mediu în care să poată face aceste lucruri.

Aici ai toate informatiile necesare, formularul si instructiuni. Pentru orice nelamurire, trimite-ne un mesaj.

Fiecare formular completat va face diferența. In plus, 3.5% din impozitul a încă doi prieteni de-ai tai schimbă si mai mult în bine educația din mediul rural. Viitorul nostru. Viitorul tău! Mulțumim în numele beneficiarilor noștri!